飞向美国 | 美国移民签证论坛

F3 材料准备

刚收到NVC同时发给申请人和受益人欢迎信,除了名字以外内容几乎一样,信的最后有一所需提供文件材料清单, 请问此文件清单上的文件是申请人提供还是要收益人提供,很多材料受益人没有啊, 谢谢
須提供文件前面有個代碼,在受益人資料的前一頁有每個代碼的定義
按照代碼準備文件,並非所有列出文件都要提供
你排期是什么时间?
文件前面没有代码
xdp 发表于 11/1/2017 09:16 PM
文件前面没有代码

https://www.immihelp.com/immigra ... ment-letter-nvc.pdf
文件第三頁,Document Status 就是代碼
第四頁中有個個代碼的含義
谢谢1230, 你的是interview 的文件,我还没到那步,这是交完费后要求上传的文件表,我和美国赞助人各一份都是一样的,想知道这些是谁提供谁?谢谢

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?注册

x
xdp 发表于 11/3/2017 08:44 PM
谢谢1230, 你的是interview 的文件,我还没到那步,这是交完费后要求上传的文件表,我和美国赞助人各一份 ...

提交材料並沒有指定誰提交
只要按照要求使用預留電郵地址提交即可
一份電子郵件包含所有文件

谢谢ho1230, 我的问题是上面文件是谁的,比如第2项文件要求的结婚证,是受益人的还是赞助人的?第3项文件好像是赞助人的。
xdp 发表于 11/6/2017 07:03 PM
谢谢ho1230, 我的问题是上面文件是谁的,比如第2项文件要求的结婚证,是受益人的还是赞助人的?第3项文件好 ...

F3 - 美国公民的已婚子女类别签证

序列2 是提供中國受益人的(平時所說的一大堆公證)
序列3 是提供美國申請人的(報稅信息以及公民狀態)

…sorry, 最近理解能力有點問題😂
明白了,谢谢ho1230
请问楼主您F3的排期是什么时间?谢谢

05 年8月, 时光飞逝老人家已退休,资金不够,联合担保还没着落,也是个问题,走一步是一步,到时再说吧
05年8月的F3排期已到,怎么才收到交材料的信?有面签时间吗?

在填DS-260的表,材料还没交,他们还没看,还没有面签时间。
哦,看样子又拖延了。以前是排期到之前大概半年就收到,要求提交材料,排期到了给面签时间
黑珍珠 发表于 11/11/2017 05:50 PM
哦,看样子又拖延了。以前是排期到之前大概半年就收到,要求提交材料,排期到了给面签时间

是我拖的,担保人已退休了经济不够又没找到联合担保人,回头只能用自己经济材料作为补充说明一下。
自己的经济材料恐怕不行吧。得找联合担保人。
黑珍珠 发表于 11/25/2017 10:47 AM
自己的经济材料恐怕不行吧。得找联合担保人。

移民法上写的很清楚

“(iii) Inability to meet income requirement. (A) If the sponsor is unable to meet the minimum income requirement in paragraph (c)(2)(iii) of this section, the intending immigrant is inadmissible under section 212(a)(4) of the Act unless:

(1) The sponsor, the intending immigrant or both, can meet the significant assets provision of paragraph (c)(2)(iv)(B) of this section; or

(2) A joint sponsor executes a separate Form I-864.”

说明:What if I don’t meet the income requirements?
If your income is not adequate you can use one or more of the following:
  • Income from any relatives or dependents living in your household or dependents listed on your most recent Federal tax return who signed a Form I-864A.
  • Income from the intending immigrant, if that income will continue from the same source after immigration, and if the intending immigrant is currently living in your residence. If the intending immigrant is your spouse, his or her income can be counted regardless of current residence, but it must continue from the same source after he or she becomes a lawful permanent resident.
  • The value of your assets, the assets of any household member who has signed a Form I-864A, or the assets of the intending immigrant.
  • A joint sponsor whose income and/or assets equal at least 125 percent of the Poverty Guidelines. See question below for more information on joint sponso

小黑屋|手机版|Archiver|飞向美国  

GMT+8, 12/15/2017 08:03 PM , Processed in 0.103836 second(s), 22 queries .